Vacature IAZ: Administratieve duizendpoot

24-08-2018

Sinds 2009 werken negen Nederlandse ziekenhuizen samen in een inkoopsamenwerkingsverband: de ‘Inkoop Alliantie Ziekenhuizen’ (IAZ). De InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ) is de grootste Nederlandse inkoopvereniging in de gezondheidszorg. De IAZ heeft tot doel het creëren van inkoopvoordeel door samenwerking. Hierbij streeft de IAZ naar het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten waarmee de best mogelijke zorg geleverd kan worden. Hiermee leveren wij een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan het betaalbaar houden van kwalitatief hoogwaardige zorg.

We zoeken een administratieve duizendpoot die onze gezamenlijke inkoop initiatieven ondersteund  en najaagt. Ben je communicatief zeer vaardig, klantgericht, praktisch, zorgvuldig, zelfstandig, representatief, stressbestendig en ben je ook nog eens standvastig in het bereiken van je resultaat? Dan hebben wij je een uitdagende baan te bieden.

Als administratieve duizendpoot bij de IAZ ben je verantwoordelijk voor:

  • Het administratief ondersteunen van het IAZ inkoopteam. De inkopers van het team kunnen een beroep doen op jouw ondersteuning voor onder meer het controleren van offerte aanvragen, programma’s van eisen, Excel vergelijkingen van offerte resultaten, redigeren van presentaties en memo’s, het achterhalen van documenten die ter ondertekening aan de ziekenhuizen zijn aangeboden et cetera.
  • Het notuleren en ondersteunen van werkgroepen en platforms. Binnen de IAZ zijn er diverse groepen mensen actief om samen inkoopprojecten af te stemmen. Deze groepen (werkgroepen en platforms) ondersteun jij door het bijwonen en notuleren van deze groepen en het administratief ondersteunen van hun activiteiten.
  • Het aanjagen van de samenwerking. Samenwerken tussen 9 ziekenhuizen is een complexe activiteit. Bij onze gezamenlijke projecten zijn veel mensen vanuit de ziekenhuizen betrokken. Deze personen hebben echter allen ook nog een verantwoordelijk binnen zijn of haar eigen ziekenhuis. Hierdoor kan het tijdig nakomen van de gemaakte afspraken en activiteiten bemoeilijkt worden. Als duizendpoot weet jij de samenwerking aan te jagen door het overzicht te bewaken in gemaakte afspraken. Om de gewenste resultaten te behalen is het van belang om hierbij op een tactvolle manier mensen ‘achter hun broek’ aan te zitten in het nakomen van deze afspraken
  • Je neemt een pro actieve houding aan in het optimaliseren van de communicatie van de IAZ binnen de ziekenhuizen en daarbuiten. Zo doe je suggesties ter verbetering van onze presentatie formats, persberichten, informatiebulletins et cetera. Je corrigeert en controleert externe en interne communicatie die door directie en het inkoopteam wordt verspreid. Je bent je er terdege van bewust dat jij hierin een visitekaartje bent voor de IAZ. Je zorgt ervoor dat je met een kritische en constructieve blik mee helpt aan een positieve en correctie communicatie zowel binnen als buiten de IAZ ziekenhuizen

Kortom, je ondersteunt het IAZ team op administratief vlak in alles wat nodig is om de samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen.

Wij zoeken een administratieve duizendpoot die echt scherp is in het vak en die zich hard maakt om de inkoopsamenwerking tip top te ondersteunen. Sterke communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, een drive en doorzettingsvermogen zijn randvoorwaarden om je snel te ontwikkelen. Wij spreken graag met een kandidaat die aan onderstaande profielkenmerken voldoet:

  • Je hebt een HBO- of MBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring als office manager of administratief ondersteuner
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
  • Je kunt zeer goed overweg met alle gangbare office pakketten (waaronder Excel, Powerpoint, Word)
  • Je kan goed zelfstandig werken, je bent professioneel en accuraat
  • Je bent bereid veelvuldig tussen de deelnemende ziekenhuizen, die in vrijwel heel Nederland gesitueerd zijn, te reizen. Met name de locaties in Ede en Den Bosch zijn locaties waar veel van onze activiteiten plaatsvinden.

Wij bieden jou een boeiende functie voor 24 uur per week in een ambitieuze en dynamische omgeving met een grote mate van autonomie. De werkdagen zijn deels flexibel en stellen  we in onderling overleg vast maar beschikbaarheid op dinsdagen en donderdagen is zeer gewenst. Een deel van de tijd werkzaamheden vanuit thuis verrichten behoort tot de mogelijkheden. Je honorering is marktconform. Wij zullen je in aanvang een aanbod doen voor een jaarcontract.

Solliciteren
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Marco Plasier, Directeur Inkoop IAZ, tel 06 50 67 8167. Denk jij dat je de persoon bent die wij zoeken?? Stuur je c.v. voorzien van sollicitatiefilmpje of sollicitatiebrief uiterlijk 17 september 2018 naar Marianne van Houwelingen, secretariaat IAZ, M.v.Houwelingen@jbz.nl.