Vacature IAZ: Junior Inkoper met ambitie

24-08-2018

Sinds 2009 werken negen Nederlandse ziekenhuizen samen in een inkoopsamenwerkingsverband: de ‘Inkoop Alliantie Ziekenhuizen’ (IAZ). De InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ) is de grootste Nederlandse inkoopvereniging in de gezondheidszorg. De IAZ heeft tot doel het creëren van inkoopvoordeel door samenwerking. Hierbij streeft de IAZ naar het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten waarmee de best mogelijke zorg geleverd kan worden. Hiermee leveren wij een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan het betaalbaar houden van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Om onze doelstellingen te behalen zoeken wij versterking in ons team van een junior inkoper met ambitie.

Als junior inkoper vervul je een belangrijke rol in een team van ervaren inkopers die verantwoordelijk zijn voor de IAZ projecten. Projecten die wij oppakken variëren van ICT, facilitair tot medisch specialistische domeinen. Door de omvang van ons samenwerkingsverband zijn al onze projecten groot en complex en hebben zij een flinke impact op onze ziekenhuizen. Als junior inkoper ondersteun je de senior inkopers en zullen we ook trachten je zo snel mogelijk zelf verantwoordelijkheid te geven in (deel) projecten.

Wij zoeken een junior inkoper die de ambitie heeft om veel te leren van onze senior inkopers en op termijn ook op deze stoel te zitten. Het hebben van een sterk analytisch vermogen, een drive en sterke communicatieve vaardigheden zijn randvoorwaarden om je snel te ontwikkelen. Wij spreken graag met een kandidaat die aan onderstaande profielkenmerken voldoet:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring als  inkoper in een omgeving met vergelijkbare complexiteit, bij voorkeur in een middelgroot of academisch ziekenhuis.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
  • Je bent sensitief en schat politieke verhoudingen en connecties goed in.
  • Je bent als teamspeler in staat zowel de inkooporganisaties alsook medici voor je te winnen.
  • Je hebt een heldere visie op het inkoopvak en hebt het lef om zaken anders te benaderen en anders te doen.
  • Je bent bereid veelvuldig tussen de deelnemende ziekenhuizen, die in vrijwel heel Nederland gesitueerd zijn, te reizen.

Wij bieden jou een boeiende functie in een ambitieuze en dynamische omgeving met een grote mate van autonomie. Daarbij bieden wij jou een kans om je ambities waar te maken en je carrière een boost te geven door snel te groeien. Samen met jou definiëren we een ontwikkelpad en kiezen we opleidingen die jou helpen je groei te realiseren. Je honorering is marktconform. Wij zullen je in aanvang een aanbod doen voor een jaarcontract bij een van de aangesloten ziekenhuizen.

Solliciteren
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Marco Plasier, Directeur Inkoop IAZ, tel 06 50 67 8167. Denk jij dat je de persoon bent die wij zoeken?? Stuur je c.v. voorzien van sollicitatiefilmpje of sollicitatiebrief uiterlijk 17 september 2018 naar Marianne van Houwelingen, secretariaat IAZ, M.v.Houwelingen@jbz.nl.