De IAZ is jarig!

27-06-2019

Op 26 juni heeft de IAZ haar 10 jarig jubileum gevierd. We zijn te gast op een unieke locatie, het Nationaal Militair Museum, de voormalige vliegbasis Soesterberg. 
Aanwezig waren de bestuurders, (oud)collega’s en uiteraard de huidige medewerkers van de IAZ.  Een drietal interessante gastsprekers was aanwezig om invulling te geven aan het programma. 

Zo sprak prof.dr. Mark van Houdenhoven, bestuursvoorzitter van de Sint Maartenskliniek over de meerwaarde van samenwerking. Hij gaf zijn visie op het verder brengen van de zorg. Een kritische blik op de industrie, het aangaan van strategische partnerships en samenwerkingen met collega-ziekenhuizen. 

Vervolgens betrad Ton Fleuren, Director Business Development bij Heijmans het podium. Heijmans is in 2012 door de Rijksgebouwendienst geselecteerd voor het project Nationaal Militair Museum te Soesterberg. 25 jaar lang zal Heijmans zorgdragen voor het gebouw, alle installatietechniek en facilitaire diensten van het nieuwe Nationaal Militair Museum en het museumkwartier op de voormalige militaire vliegbasis in Soesterberg. Ton sprak over gastheerschap & samenwerken. 

Vervolgens werden de gasten getrakteerd op een rondleiding door het Nationaal Militair Museum onder leiding van een gids. 

Michiel Peerenboom, basisarts en cabaretier, mocht de humoristische afsluiting verzorgen. Michiel zet de werkelijkheid naar zijn hand. Facebookprofielen, Twitteraccounts en nieuwswebsites zijn zodanig veranderd dat de aanwezigen op een slimme en verrassende manier op de hak worden genomen. Lachen is gezond!

Met een borrel werd deze inspirerende middag afgesloten. Wij danken alle aanwezigen kijken terug op een succesvolle middag!