Massa is Kassa' of is er meer?

13-04-2015

Op 21 april a.s. in de avond staat NEVI evenement gepland over verschillende samenwerkingsverbanden op inkoopgebied. Zowel binnen het publieke als private domein.
Wat drijft deze samenwerkingen, wat is hun (gezamenlijke) basis? Worden doelen wel bereikt, of worden deze zelfs overtroffen? En is er een verschil tussen inkoopsamenwerking in de publieke en in de private sector.
Annemieke Ros, manager Inkoop ZGT en Esther Vastenavond, hoofd Inkoop Deventer Ziekenhuis verzorgen een presentatie over de casus inkoopsamenwerking in de Zorg. Zie onderstaand het volledige programma.

PROGRAMMA

18.00 Ontvangst met een broodje
18.30 Theoretisch kader en het opzetten van Inkoopsamenwerkingen. Harco Bouwman, Trevian (inkoopadviesbureau met ervaring in opzetten Inkoopsamenwerkingsverbanden)
19.10 Casus Inkoopsamenwerking in de Zorg. Annemieke Ros – Van de Bult (Manager Inkoop ZGT) en Esther Vastenavond – Nijboer (Hoofd Inkoop Deventer Ziekenhuis), Inkoop Alliantie Ziekenhuizen (IAZ)
19.50 Pauze
20.10 Casus Inkoopsamenwerking in private omgeving. Wout Groen, Columbus (coöperatieve inkoopcombinatie in de voedingsindustrie)
20.50 Overeenkomsten en verschillen tussen de casus en vragen. Harco Bouwman, Trevian
21.10 Netwerkborrel