De InkoopAlliantie Ziekenhuizen zoekt een Strategisch Inkoopconsultant

30-05-2023

Het is jouw opdracht als Strategisch Inkoopconsultant impact te maken op een kwalitatieve, betaalbare en duurzame ziekenhuiszorg. Dat doe je door een breed netwerk op te bouwen en te onderhouden en samen met onder meer budgethouders, inkoopmanagers, inkopers en specialisten doelen te bepalen en successen te boeken. Je initieert complexe inkoopvraagstukken, formeert projectgroepen, bent leadbuyer en stimuleert een productcategory-benadering.

Na 1 jaar heb je minimaal 1 complex inkoopvraagstuk van A tot Z opgeleverd. Dat doe je door het vraagstuk te vertalen naar een inkoopstrategie en een concreet projectplan en door te zorgen voor een goede implementatie en een goede begeleiding van de uitvoering. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitie van IAZ.

 

Als Strategisch Inkoopconsultant speel je een belangrijke rol in projectteams. Projecten variëren van ICT en facilitair tot aan medisch specialistische domeinen. De projecten die IAZ initieert zijn groot en complex en hebben een flinke impact op de Nederlandse ziekenhuiszorg.

Het is de ambitie van IAZ de grootste inkooporganisatie voor de ziekenhuiszorg in Nederland te blijven. Daar slaagt IAZ in door de komende 5 jaar het aantal leden uit te breiden en door het aandeel inkoop dat in IAZ-verband wordt uitgevoerd te laten toenemen.

 

Past deze vacature bij jouw motivatie? Solliciteer via deze link.